ZSÁMBÉKI ÉNEKES ISKOLAI FOCI BAJNOKSÁG

ALSÓ TAGOZATOSOK SIKERE: Újra a Szent Angéla nyerte a kupát! 

2023.október 7-én, reggel a zsámbéki katolikus templomban gyűltünk össze egy Szűz Mária dicséretre. A reggeli laudest követően sétáltunk át a sportpályákhoz, ahol hamarosan elkezdődtek a mindenféle versenyek. Újdonság volt, hogy a foci bajnokságon kívül, az atlétikai pályán a lányoknak ügyességi versenyeket is rendeztek.

A foci bajnokságon hosszú évek óta a Szent Angélából minden osztály indít egy-egy csapatot, mert ezek a gyermekek nem csak énekelni szeretnek ám!
Az idei év azonban kivétel! A felső tagozatos diákjaink épp Mátraverebély-Szentkúton vannak énekes “edzőtáborban” és gyakorolnak a dec.16-i, nagyszabású Psalmus Hungaricus koncertre. Ily módon, ma, a Rózsafüzér Királynője napján, az alsó tagozatosokon volt a világ szeme, hogy vajon ennyire csökkentett létszámmal (összesen 15-en) mit tudnak kihozni magukból!

Két csapattal álltunk ki, amelynek tagjai:
Ács Vili, Németh Dani, Mráz Vini, Hóka Andris, Deák Jakab, Mészáros Vince, Szépfy-Borbás Vince, Török Bazsi, Németh Lilla, Török Lóri, Keller Fábi, Ilkei Vilmos, Mráz Oszi, Fülöp Andris, Győri Peti voltak.

Hihetetlen erővel és látványos lelkesedéssel küzdötték magukat végig a 10-10 perces meccseken! Összeszokottságban nagyon erősek voltak a 3. és 4. osztályosok, hiszen sűrűn játszanak együtt a szürke hétköznapokon az iskola udvarán is. Kiegészültek még elsős és másodikos társakkal is, sőt még egy leány is csatlakozott kiegészítésként csapathoz! Két győzelem, egy vereség és egy döntetlen mérkőzéssel idén is az angélások hozhatták el a vándorkupát!

Szívből gratulálunk, büszkék vagyunk Rátok!
Hajrá Szent Angéla!
Posted in Egyéb.