Fontos tudnivalók a Dániel Játék előkészületeihez

Április 6-án, szombaton 15h-kor kerül sor az összes énekes osztály (1.-8.) részvételével a középkori Dániel-játék énekes-dramatizált előadására a tornacsarnokban.
Már nagy készülődésben vagyunk, tanuljuk az énekeket és a szólisták, hangszeresek külön is dolgoznak tanáraikkal ezen a szép feladaton, sőt sok kedves szülő készíti a háttérben a jelmezeket, díszleteket. Az 1 órás előadás része az idei jótékonysági koncert-sorozatnak, amellyel iskolánk a kárpátaljai ferencesek által fenntartott és működtetett nagyszőlősi óvoda berendezéséhez nyújt támogatást.
Az előadást megelőzően 2 időpontban nagy összpróbát kell tartanunk, hogy mindenki pontosan tudja a helyét, mozgását. Ezek időpontjai:
FŐPRÓBA
április 5.(péntek)
Hangszereseknek és a szólistáknak 14h-tól 18h-ig
Mindenki másnak pedig 15h-tól 18h-ig.
ELŐADÁS NAPJÁN 
április 6-án (szombat)
Zenekar érkezés: 12h-tól
Minden más szereplőnek legkésőbb 13.30h-ra meg kell érkeznie!
Előadás: 15h-tól
A főszereplőknek külön jelmeze lesz, a többi szereplőnek pedig liturgikus ruhában kell lennie.
Tisztelettel kérünk minden családot, hogy ezeket az időpontokat szabadítsa fel: kérjük, hogy a külön órákat (sport, hangszer, stb.) erre a péntekre mondják le!
Hiába vagyunk sokan, mindenkire szükség van és nem lehet, hogy valaki próba nélkül álljon majd be, mert nem fogja tudni, mikor hol a helye és a többiek munkáját is kockáztatja. Olyan ez is, mint egy nagy csapatjáték: mindenkinek megvan a maga dolga, nem lehet arra számítani, hogy a “sok” ember miatt 1-1 hiányzó nem számít; hisz ha sokan gondolják így, igenis érezhető lesz a hiány!
Tudjuk azt is, hogy fárasztó lesz a főpróba – előadás, de egy olyan emlékezetes közös élmény lesz, ami egy életen keresztül elkíséri a gyerekeket és ezért megér ennyi energia befektetést!
Köszönjük mindenki közreműködését!
Posted in Egyéb.